Service

Service

Zorg voor de juiste kwaliteit en output.

Proefdraaien

Alle kantelmatrijzen worden op onze eigen thermovormmachine getest. We controleren de productkwaliteit alsook de cyclustijd en sturen u vervolgens de producten ter goedkeuring toe, alvorens we het gereedschap leveren.

 

Installatie

Nadat we uw matrijs hebben geleverd, ondersteunen onze procesingenieurs u op locatie bij de installatie van de matrijs. Zij monteren de matrijs in uw machine en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk over de juiste productkwaliteit en output beschikt.

 

Onderhoud en Nazorg

Het leveren van uw matrijs betekent niet het einde van onze werkzaamheden. In de meegeleverde documentatie treft u een onderhoudsschema. U kunt het volledige onderhoud aan ons uitbesteden of onze procesingenieurs kunnen u op locatie ondersteunen.

 

Trouble Shooting

In geval van nood kunt u altijd rekenen op de veelzijdige, wereldwijde service van KIEFEL Packaging. Voor een perfecte procesaanpassing en -optimalisatie overzien onze experts de volledige situatie, sporen de fouten op en bieden indien noodzakelijk ondersteuning tijdens het volledige proces.